Over mij

Ik ben Chantal, geboren en getogen Zwollenaar en al jarenlang creatief met sieraden maken. Nu ik er zo over nadenk is het alweer bijna 20 jaar geleden dat ik ermee begon. Toen was ik een jaar of 17. Kettingen en oorbellen waren mijn eerste 'projectjes', die ik ook online verkocht via bijvoorbeeld Marktplaats. Na hiermee een aantal jaren bezig te zijn geweest heb ik ondertussen mijn hbo studie personeel & arbeid afgerond en ben begonnen aan mijn eerste baan bij een uitzendbureau als intercedent. Dit was ook het moment dat ik mijzelf weinig tijd gunde om die creativiteit verder uit te bouwen. 

Nu bijna 7 jaar geleden, time flies, begon het toch weer te kriebelen. Ik zag overal clicks voorbij komen (soort drukknopen met mooie plaatjes die je op een leren armband 'drukt', je kent ze misschien wel) en dacht dat wil en kan ik ook. Zo ben ik toch weer begonnen met sieraden maken. Ik ging naar sieradenbeurzen, braderiën en andere leuke markten en al snel kon ik het maken van de clicks niet meer aan en ben ook sieraden in gaan kopen. En voila Belmento was 'geboren'. Inschrijving gedaan bij de Kamer van Koophandel, een webwinkel maken en zo is mijn online verkoop gestart.

De ingekochte artikelen die nog online staan zijn echt op=op! Handmade armbanden en oorbellen en wellicht nog andere handmade artikelen wordt het hoofdproduct. Deze herfst en winter komen nog wel hele leuke sjaals weer online! En nog vele andere ideeën, maarrr wordt vervolgd!

Op dit moment maak ik ook mondkapjes. De mondkapjes zijn 'geboren' om mensen te kunnen helpen aan een 'mooi' mondkapje die zelf niet zo handig zijn met een naaimachine bijvoorbeeld. 
Daarnaast vind ik het ook belangrijk om een goed doel ermee te steunen en voor de mondkapjes heb ik gekozen voor het Longfonds. De mensen die besmet raken met COVID-19 hebben het zwaar en zeker de longen van deze mensen krijgen het zwaar te verduren. Dit is de reden dat ik gekozen heb voor het Longfonds.

© 2014 - 2020 Belmento | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel